Chill's diary

hétfő, február 05, 2007

I'm back

Nagyon jó volt ez a 4 munkamentes nap! Csak nagyon gyorsan eltelt. Donovalyba végül péntek reggeltől szombat délutánig voltunk, mert szállást végül csak egy estére sikerült foglalni, mert a többi napon telt ház volt az Európa bajnokság miatt. Jobb volt így. Akkora hóvihar lett szombatra a pénteki gyönyörű, napsütéses idő után, hogy csak kettőt tudtunk csúszni, mert síszemüveg hiányában voltunk és semmit sem lehet látni. A képekkel ezt megpróbálom érzékeltetni. :)

Coni és én:














A szállásunk terasza: :)














Szóval, ilyen idő volt pénteken:














És ilyen szombaton (nagyjából ugyanonnan fotóztam (kicsit mentem közelebb)):















Nagyon kemény volt. Egyébként a síbérletre költött pénzünk sem veszett kárba, mert sikerült eladnunk a bérleteinket. :)
A parkolóban, ahol az autók lavíroztak, teljesen ráfagyott minden az útra és folyamatosan csúsztak egymásba az autók. A mi kocsink mellett épp cigiztem, míg Coni szerelte del a hóláncot, egyszercsak kb 3 méterrel előtt egy kb 30 éves Skoda (hólánc nélkül, NYÁRI gumikkal! - NO Comment!) csúszott le a kitaposott útról és harmonikaszerű összetolt két kocsit. Nem lett bajuk, mert sebesség nem volt, de mire kiszabadították a kocsikat... Élmény volt nézni. Ha 3 méterrel tovább megy a Skoda, akkor pont a mi kis 206-osunkba csúszik bele.
Jobb is, hogy elindultunk haza, mert később nem tudom, hogy hogy tudtunk volna kikeveredni onnan. Akkora tömeg volt, hogy ahogy haladtunk le a hegyen a negyedik falu végéig parkoltak az útmellett az autók. Mikor leértünk a hegyről, a hegy lábánál már ott áltak a rendőrök és senkit nem engedtek fel már. Ki lehett volna tenni Donovalyhoz a "Megtelt" táblát.

1 Comments:

  • At 2/23/2007 5:01 du., Anonymous Névtelen said…

    Nagy mákotok volt, hogy hazamentettek és, hogy nem mentekbelétek:D

     

Megjegyzés küldése

<< Home