Chill's diary

hétfő, január 08, 2007

Living Together

Együttélés. Nagyon akartam. Tényleg. Mégis, ha néha kilépek a rózsaszín felhőim közül és teljesen reálisan nézem a dolgokat, azért összeugrik a gyomrom. Parázok kicsit. Még nem éltem együtt senkivel (úgyértem pasimmal). Végülis felesleges parázni. Nem?! Belevágunk. Aztán majd kiderül, hogy működik-e vagy nem. Ha kiderül, hogy nem, legalább kiderült hamar.
Najó... :/
Egész hétvégén a lakásomat rendeztük át, vásároltunk, meg listát készítettünk, hogy mit kell még vásárolni. :) Coni nagyon sokat segít. Egyre otthonosabb a lakás. Már van bambuszroló a bejárati ajtón, neon csöves lámpa a konyhapult felett, és végre az íróasztalom is rendeltetésszerűen funkcionál. Szóval nagyon aktívak voltunk. Kész ezermester a Drágám. :)
Ha tényleg kész lesz egyszer, akkor nagyon jól fog kinézni. Ja, szőnyeget is vettünk. Nagyon jól mutat.
Valszeg szabin leszünk csütörtökön és pénteken és végre elintézzük a kábelTV-t, internetet, lakásbiztosítást és az én számítógépemet. :) Coni is szerintem hamarosan teljesen átcuccol. Szilveszter óta nem volt otthon. Nehéz Neki nagyon. Én sem könnyítem meg, hogy kikötöttem, hogy márpedig én soha többet nem megyek át hozzájuk. Nem vagyok bunkó, se nem hisztis. Hidd el, megvan az oka. Ő megérti.

1 Comments:

  • At 2/03/2007 6:46 du., Anonymous Névtelen said…

    Jajj, d eszép lehet az konyha és bizti a többi is szép. Sajnos arokonokat enmlehet megválasztani:)

     

Megjegyzés küldése

<< Home